Vega Camping

Overnatting på Vega

  • Underkategori:

    • Campingplass
  • Sesong:

    • Hele året
  • Parkering:

    • Parkering ved hytter eller parkeringsplass
Turkart Helgeland Kart Les mer Værmelding

Vega Camping - Idylliske omgivelser, med gode jakt og fiske muligheter! 

 

Vega Camping ligger idyllisk til ved Floavannet på østsiden av Vega. Nytt servicebygg med høy standard stod ferdig i 2006. Campingen kan tilby åpent servicebygg hele året, og ønsker helårscampere hjertelig velkommen! Ved Vega camping er det muligheter for utleie av sykkel til både barn og voksne, båt og kano, eller bli med på en guidet kveldstur med seilbåt. Ved Vega Camping er det fine bademuligheter, og en del strender. Fiskemulighetene både på land og sjø er gode. 

Merkede turløyper i gangavstand fra Campingen. 

Campingplassen ligge helt i vannskorpa til Floavannet, og har 24 strømuttak for bobiler og campingvogner. Trådløst internett på hele området. Det er plan på hele området, så det er mykt og godt og god plass for de som reiser med telt. I servicebygget finnes det kjøkken med komfyr, oppvaskkum, vaskemaskin og tørketrommel disponibelt for våre gjester. Vega Camping kan tilby 2 hytter til utleie og 1 stor campingvogn med fortelt, og i andre etasje på servicebygget har vi 2 hybelleiligheter. Både hyttene og leilighetene er utstyrt med senger, puter, dyner og sittegruppe. Kjøkkenbenk med oppvaskkum, kjøleskap, kokeplater, koketilbehør, servise og bestikk. Tv og radio er også i hyttene. Alle boenheter har også en informasjonsmappe med brosjyrer og informasjon om Vega - slik at gjestene skal få mest mulig utbytte av oppholdes hos Vega Camping! 

Vega har variert natur. Fra høye fjell til lavland med frodig lauvskog og våtmarksområder. Fugle- og dyrelivet er også rikt på Vega. Noe som legger opp til yppelige jakt og fiske muligheter! Vega Camping ligger på et ideelt sted for både sportsfiskere og jegere. I områder rundt oss har vi et yndet terreng for både gås og rådyr. 

 
vega camping
(www.vegacamping.no)
vega camping 4
(www.vegacamping.no)
vegacamping
Turkart Helgeland