Tømmervika Opplevelsessenter

Opplevelseturisme på Helgelandskysten

  • Underkategori:

    • Opplevelsesturisme
  • Sengeplass:

    • Offersøy Campingplass eller ved grillhytte/leilighet på området
  • Sesong:

    • Hele året
Turkart Helgeland Kart Les mer Værmelding

Tømmervika Opplevelsessenter - få inspirasjon og nye krefter i Helgalands skjærgård 

Gode opplevelsesmuligheter i Verdens vakreste kyst! 

Helgeland og Helgelandskysten er spesielt, her er det perfekte forhold i utgangspunktet, om en ønsker aktiviteter og naturopplevelser i vakker natur. Tømmervika Opplevelsessenter kan tilby padling i forskjellige kajakker/kanoer i ulike størrelser, havfiske, fjell- og toppturer i De Syv Søstre og Dønnamannen, og muligheter for å oppleve Helgelands fugleperspektiv gjennom en helikoptertur.

Tømmervika Opplevelsessenter arrangerer blåturer og teambuilding for større grupper med erfarne guider og flinke instruktører. Aktivitetene, naturopplevelsene og øvrig innholdsprogram er tilpasset alle, etter eget ønske og etter forutsetninger. Alt av utleie av nødvendig utstyr står Tømmervika Opplevelsessenter for. Tømmervika Opplevelsessenter begynte i 2013 med å arrangere faste havpadleturer over flere dager, et par ganger i året for de som ønsker det. Under slike turer blir man tatt med til de vakreste pærlene Helgeland har å by på, og en får oppleve naturen på nært hold. Anbefales. Padlekurs tilbys også. 

Tømmervika Opplevelsessenter er å finne på Offersøy i Alstahaug kommune i Nordland. Med sin beliggenhet på Helgelandskysten og ved kystriksveien 17, er rammene for at man skal stifte bekjentskap med ulike naturbaserte aktiviteter og få uforglemmelige opplevelser de aller beste. 

Tømmervika Opplevelsessenter samarbeider med Offersøy Camping som ligger 1,2 km i gangavstand fra Tømmervika. Offersøy Camping er en campingplass med høy standard med gode bofasiliteter. Anlegget har flott beliggenhet, er velutviklet, godt tilrettelagt og meget godt utstyrt for havfiske m.m. Offersøy Camping - se mer . Tømmervika Opplevelsessenter bygger for tiden egne hytter slik at sine gjester kan få muligheten til å overnatte i vakker natur, frisk luft, samt tilrettelagte aktiviteter og opplevelser i umiddelbar nærhet. Under kurs i Tømmervika kan de tilby overnatting i leilighet med felles entre, moderne kjøkken, åpen stueløsning, bad, 2 soverom med(2+3)5 sengeplasser, grillhuset med 4 soveplasser, lavvoutleie med inntil 14 soveplasser og områder for å sette opp telt. 

padling ved træna
Havpadling i naturskjønne omgivelser ved Træna
kart til alstahaug
Kartutsnitt over beliggenheten
grillhytta
Grillhytta og noe av området rundt Tømmervika Opplevelsesenter
Turkart Helgeland