Svenningdal Camping

Overnatting i Grane

  • Underkategori:

    • Campingplass
  • Sesong:

    • Hele året
  • Parkering:

    • Parkering på campingen, eller ved parkeringsplass
Turkart Helgeland Kart Les mer Værmelding

Svennindal camping kan tilby gode overnatting- og turmuligheter 

Svenningdal Camping ligger i naturskjønne omgivelser i Grane Kommune, helt sør i Nordland. Ca 4 mil nord for fylkesgrensen. Med sine skogskledde åser, flotte fjell og mange vann, er området en perle for alle friluftsaktiviteter.

Campingplassen har eksistert i over 40 år og er i dag en topp moderne campingplass. Hovedbygget ble satt opp i 2003. Hovedbygget inneholder tre rom med alle fasiliteter, resepsjon og et enkelt kioskutvalg. I 2009 ble det satt opp et nytt moderne servicebygg, sentralt ved elven.Svenningdal camping har 7 fullt utstyrte utleie-hytter, i forskjellig størrelser. Alle hyttene har internett tilgang. Campingen har også plass for ca 60 bobiler/campingvogner/telt.

Campingen er flott plassert mellom E6 og Svenningelva. Fiskemulighetene er gode, og det er mulig å få kjøpt fiskekort på campingen. Svenningdal Camping er en helårscamping, som er bemannet døgnet rundt.

Svenningdal camping ligger også flott til med tanke på turområder, og mulighetene og vanskelighetsgradene er mange å velge i.

resepsjon svennindal camping
Hovedhuset ligger godt synlig fra E6 (http://www.svenningdal-camping.no/index.htm)
svenningdal camping 3
Deler av campingen (http://www.svenningdal-camping.no/index.htm)
Turkart Helgeland