Sivertgården

Overnatting nær Nordlandsruta

 • Underkategori:

  • Utleiehytte
 • Sengeplass:

  • 7 sengeplasser
 • Avstand fra parkering:

  • Vei helt fram
 • Sesong:

  • Hele året
Turkart Helgeland Enkel tur Kart Les mer Værmelding

Sivertgården i hattfjelldal kommune ligger i naturskjønne omgivelser og opplevelsesmulighetene i området er mange, både innen fiske, vandring, jakt og bærplukking! 

Sivertgården tilbyr også overnatting i harmoniske omgivelser. 

Sivertgården er en fjellgård ca 530 m.o.h. Gården ligger plassert i Hattfjelldal kommune, i indre Helgeland. Gården er barnevennlig, og muligheter for at en treffer på et dyr eller to som tilhører gården om man tar turen oppover. Gården ligger midt i et område med uberørt natur og er yppelig som turmål. Opplev vill og uberørt natur, gnistrende kald og snørik vinter, en klar høstdag eller en stille sommerkveld ved et fjellvann omgitt av idylliske omgivelser, og frodig natur. 

På Sivertgården er det restaurert ei gammel tømmerstue. Denne er mulig å leie. Den er romslig med 7 sengeplasser på loftet. Stue og kjøkken med fullt utstyr. Tømmerstua har innlagt strøm, dusj og wc. Tømmerstua har en harmonisk atmosfære. 

Ved Sivertgården er det mange muligheter for aktiviteter og opplevelser. I sommer og vår halvåret er det ypperlig for vandringer i store områder med uberørt natur. Området rundt Sivertgården er også attraktivt for småviltjakt. Gode fiskemuligheter i området, særlig for ørret eller røye. Bær- og soppluking er også gode muligheter for. Fine områder for bading og grilling. På vinterhalvåret kan isfiske være en spennende aktivitet, på de forskjellige vann. Her finnes både røye og ørret. Flott skiterreng og herlige akebakker for store og små. Sivertgården ligger også i tilknytning til Hattfjelldals snøscooter løypenett. Det er også gode muligheter for kiting i området. Hyggelige bål muligheter.

Opplev vill og uberørt natur, gnistrende kalde og snørike vintre, klare høstdager, eller stille sommerkvelder ved fjellvatnet. Naturen viser stolthet og inviterer deg til stillhet og ettertanke.

(deler av tekst er hentet fra www.sivertgaarden.no)

sivertgården
Sivertgården ligger fint til. Rød strek er Nordlandsruta og svart strek er snøscooterløypa.
sivertgarenogfavnvatnet
Idylliske omgivelser
historiensitteriveggene
Historien sitter i veggene
Turkart Helgeland