Offersøy Camping

Overnatting på Helgelandskysten

  • Underkategori:

    • Campingplass
  • Sesong:

    • Hele året
  • Parkering:

    • Parkering ved hyttene eller på parkeringsplass
Turkart Helgeland Kart Les mer Værmelding

Offersøy Camping - En camping med gode fiske- og opplevelsesmuligheter 

Offersøy camping ligger ved riksveg 17, 33 km sør for Sandnessjøen og 8 km nord for Tjøtta. 

Anlegget består av 10 hytter fra 19 til 45 m². De fleste av hyttene har fullt utstyrt kjøkken. Badet har wc, vask og dusj. Stue med TV. 1 til 3 soverom og terrasse med utsikt over havet. 3 av hyttene har i tillegg hems. Høy standard. 

I servicebygget er det wc, dusj, kjøkken og vaskerom. Anlegget har 10 vognplasser for døgngjester. Alle plassene har tilgang på strøm. Det er 55 campingvognplasser som leies ut på årsbasis. Det er også lekeplass og grillhus på campingen. Til anlegget hører også en båthavn til som ble renovert i 2004, der våre gjester har tilgang til 7 utleie-båter. Båtene er meget stabile og egner seg godt for 2-4 personer. Korttidsgjester har også muligheten til å få leie båtplass. En sløyebu er også satt opp slik at våre gjester kan få filetert fangsten. Bua har innlagt strøm og vann, og det er også frysebokser så fangsten kan fryses ned. Helgelandskysten er et eldorado for fiskeinterisserte. Det er vanligvis meget godt fiske, og det er god variasjon i antall fiskeslag. Fra havna til fiskeplassen tar det ca 15-20 minutter. 

Offersøy Camping ligger ved foten av den spektakulære fjellkjeden "De Syv Søstre", og over 12 000 øyer og skjær, gjør Helgelandskysten til et eldorado for den eventyrlystene. Er gode turmuligheter i skog og mark.  

offersøy camping
Campingen sett fra havna (www.kystferie.no)
offersøy camping 2
Mulighetene på havet er mange! (www.kystferie.no)
Turkart Helgeland