Mosjøen Vandrehjem

Overnatting i Vefsn

 • Underkategori:

  • Campingplass
 • Oppvarming:

  • Elektrisk
 • Sesong:

  • Hele året
 • Parkering:

  • Parkering på stedet
Turkart Helgeland Kart Les mer Værmelding

Mosjøen Vandrerhjem ligger i idylliske omgivelser ca. 2 mil nord for Mosjøen sentrum. 

Overnatting og opplevelser i naturskjønne omgivelser!

Mosjøen Vandrehjem ligger i naturskjønne omgivelser ca 2 mil nord for Mosjøen sentrum, langs E6. Omgitt av vakker natur, med fjell og små innsjøer, er stedet yppelig for turer i skog og mark eller en padletur i fred og ro. Mosjøen Vandrehjem, Sandvik tilbyr internatrom med middels standard og gjestegårdsrom med høy standard. For begge alternativene er det oppredde senger og frokost inkludert i prisen. Internatrommene har vask på rommet, og felles dusj og toalett på gangen. Gjestegårdsrommene er av høyere standard, og har eget bad med dusj, og tilgang til fellesrom og gratisk trådløs internettilgang. For begge alternativene kan Mosjøen Vandrehjem tilby både enkelt- og dobbel-, trippel- og familierom. 

Mosjøen Vandrehjem leier også ut to store hytter med 8 soveplasser med kjøkken og bad. De har også to laftahytter med 5 sengeplasser, i tillegg til vanlige campinghytter for 2-4 personer. Hyttenes beliggenhet er rett utenfor vandrehjemmet, på et koselig og rolig område med store utearealer. Her er det også toalettanlegg og minikjøkken til felles bruk. 

Mosjøen Vandrehjem har også god plass for bobiler og campingvogner, fordelt på to store områder med strøm og mulighet for tømming av septik. Hver dag i sommerhalvåret, tilbyr Mosjøen Vandrehjem frokost for sine gjester. Er også et gjestekjøkken for å lage egen mat disponibelt. Lekeplass og båtutleie på stedet. Rullestolvennlig område.  

Tilbyr ogås kurs og konferanserom av ulike størrelse. 

Gode turmuligheter i området, med fin skog og mektige fjell. Merkede løyper i ulike vanskelighetsgrader. Elv og innsjø gjør at det også er fiskemuligheter i området, og et rikt dyreliv. Sopp og bærplukking kan også være et alternativ. 

mosjøen vandrehjem
Kartutsnitt over beliggenheten
Husene
Hovedhuset
mosjøen vandrehjem og sandvik camping
Litt av Mosjøen Vandrehjem og Campingplassen
Turkart Helgeland