Fjordholt Feriehus

Overnatting på Helgelandskysten

  • Underkategori:

    • Utleiehytte
  • Sengeplass:

    • 14 senger
Turkart Helgeland Kart Les mer

Usjenert og idyllisk beliggenhet i Hommelstø, like ved sjøen i den vakre Velfjorden. Midt i mellom Lomsdal/ Visten Nasjonalpark og Vegaøyan. Midt i mellom E6 og Kystriksvegen, en halv time fra Brønnøysund med flyplass og Hurtigruten. Gangavstand til butikk, post, bank, restaurant.

Fjordholt, bygget i 1918, har seks soverom (10 senger), lyse stuer med utsikt over fjorden og mot fjellene i nasjonalparken, et trivelig og stort kjøkken, samt bad og entré.

Like ved sjøen og båthavna på Fjordholt ligger denne flotte hytta med utsikt over båtene og fjorden. Hytta er laftet i grovt tømmer etter beste lokale byggeskikk.

Hyggelig havneanlegg med flytebrygge, båter og overbygd sløyeplass. Like i vannkanten - lita sjøstue med peis og herlig utsikt til fjord og fjell.

Romslige, bruksvennlige og solide båter. 17,5 fots Øyen-båter, selvlensende, med 40 HK Suzuki påhengsmotorer, GPS/Ekkolodd/kartplotter. Ypperlig til fiske og fjordsafari.

Fjordholt ligger midt i et flott turområde. Du velger selv mellom korte og lengre turer, flere av vandreløypene er merket. GPS kan leies.

(tekst hentet fra: http://www.fjordholt.no/ )

Turkart Helgeland