Børgefjell Hytteutleie

Utleiehytter nær Børgefjell nasjonalpark

 • Underkategori:

  • Utleiehytte
 • Eier:

  • Børgefjell hytteutleie
 • Sengeplass:

  • 15 (6+9)
 • Oppvarming:

  • Vedfyring og strøm
 • Sesong:

  • Hele året
Turkart Helgeland Kart Les mer Værmelding Enkel tur

Nyt stillheten og utsikten fra en fjelltopp, og nystekt fjellørret på bålet. Ligg i lavvo og hør rypa kakle, og opplev idylliske Susna fra kano.  

Hos Børgefjell hytteutleie kan du velge mellom

Overnatting i stabburet og huset på Bergum
Overnatting i hytte og lavvo, og leie av båt ved Småvatnan
Overnatting i lavvo og leie av båt ved Daningan

Stabburet har 6 ferdig oppredde sengeplasser, stue og kjøkkenkrok med kokemuligheter. Det er fullt utstyrt med tv, radio, kjøleskap med fryseboks, nødvendig kjøkkenutstyr og vedovn. Det er tilgang på dusj og toalett i huset. 

I huset er det 5 soverom med totalt 9 ferdig oppredde sengeplasser. Bad i 1. og toalett i 2. etasje. Huset er som stabburet fullt utstyrt.

Småvatnan er et godt fiskevatn både for stang-, oter-, garn- og isfiske etter ørret. Tur på 3,5 km fra Bergum i lettgått terreng, også et godt egnet turmål for barn.

Daningan er et svært attraktivt område for fiske etter ørret og røye. Det er en tur på 3,2 km fra parkeringsplass ved Harrvasstua (11 km østover fra Bergum). 

Susna er en kort fin tur, ca 400 m fra Bergum. Dette er et fint alternativ for mindre barn eller for de som ønsker en liten kveldstur.
Vi har en gapahuk og en flott bålplass med benker nede ved elva. Det er en hengebru over elva, som leder deg inn i et bra multeterreng.

For jakt i Susenfjellet, er Bergum et ypperlig utgangspunkt. Ved å krysse elva Susna like nedenfor gården, er man raskt inne i et attraktivt jaktterreng for rype. I lia til Susenfjellet er det terreng for skogsfugl.

Slettfjellet har et flott terreng for jakt på rype og hare. Også her er Bergum et naturlig utgangspunkt. Vi kan også tilby overnatting i ei lita hytte i lia nær Småvatnan. Hytta har 2 sengeplasser og vedovn.

Rotfjellet (nordøst for Bergum):
Rotfjellet er nok et fjellområde hvor Bergum egner seg godt som base. Her er det et meget attraktivt rypeterreng. Under menypunktene "Fiske" og "Jakt" har vi foreslått noen fine turmuligheter med utgangspunkt i Bergum. Alle forslagene egner seg også godt for deg som hverken har fiskestang eller hagle - det er bare å snøre igjen skoene og legge i vei! For turer inn i Børgefjell nasjonalpark, kan man benytte ei hengebru som går over elva Susna, rett nedenfor Bergum.  

I skogen ved Bergum er det gode muligheter for å finne kantarell. Mangt et måltid kan toppes med nystekt sopp fra Susendal!

Det kan nevnes at det er tilknytning til løypenett for snøscooterkjøring fra Bergum. 

Susendal byr på opplevelser for alle - store og små ! 

Nytt bilde
Stabburet på Bergum. (Foto: Børgefjell hytteutleie)
Picture
Kartutsnitt over nærområdet til Børgefjell hytteutleie.
Børgefjell Hytteutleie
Fine forhold i Børgefjellet
Turkart Helgeland